Politiet: Vi har fået interessante tip om købmands-røverier

Sydøstjyllands Politi har fået flere henvendelser og tip efter røveri mod købmand i Stenderup-Krogager. Efterforskningsleder håber, at det kan afsløre to mænd, der sandsynligvis står bag to røverier mod købmandsbutikken i løbet af de seneste fem måneder.

Torsdag aften blev  der begået røveri mod "Min Købmand" i Stenderup-Krogager ved Grindsted. Gerningsmanden truede med en pistollignende genstand. Derefter løb han ud til en ventende bil med udbyttet i form af cigaretter.

Det er anden gang på kun fem måneder, at købmandsbutikken bliver udsat for et røveri. 

12. september skete det samme - og meget tyder på, at samme to mænd har været på spil begge gange, mener Sydøstjyllands Politi efter at have gennemset videomaterialet fra begge røverier.

- Det er flere ting, der ligner et mønster ved de to røverier. Efter indslag i TV SYD fredag aften med billeder fra forretningens video-overvågning, har vi modtaget en række henvendelser med oplysninger og tip fra borgere. Flere er yderst interessante, og vi er i fuld gang med at tjekke dem, siger leder af efterforskningen, vicepolitiinspektør Carsten Thostrup, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

quote

Efter indslag i TV SYD fredag aften med billeder fra forretningens video-overvågning, har vi modtaget en række henvendelser med oplysninger og tip fra borgere.

Carsten Thostrup, vicepolitiinspektør, Sydøstjyllands Politi

Købmand Brian Duedal er overbevist om, at det er samme røver som i september, der torsdag aften atter var på spil, ligesom en medgerningsmand ventede i en bil udenfor butikken – akkurat som sidste gang.

- Han ligner rigtig meget på beklædning og statur, ham, der var her for fem måneder siden. Så det tror jeg desværre, det er, siger Brian Duedal.

 
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.