TV der bevæger dig

Politiskole-planer større end borgmester havde forestillet sig

Der tager lidt længere at få den nye politiskole klar end først beregnet. Planerne var større end Vejles nuværende borgmester, Jens Ejner Christensen, havde forestillet sig. Foto: Hans Lausten, TV SYD

Tirsdag gik renoveringen af den nye politiskole i Vejle i gang. Planerne har vist sig mere omfattende end byens borgmester oprindeligt havde forventet.

Læs også Sådan kommer den nye politiskole til at skille sig ud

Der blev væltet vægge og støvet en masse, da renoveringen af den tidligere sygeplejeskole i Vejle startede tirsdag. Det er her en ny politiskole skal stå klar i slutningen af 2020, som landet ligger lige nu.

Den nye politiskole har skabt debat og historier fra sin spæde start.

I Vejle sagde den tidligere borgmester, Arne Sigtenbjerggaard, at den gamle sygeplejeskole bare skulle støvsuges, og så kunne der bliver uddannet politielever i byen.

Men sådan bliver det ikke, da der altså venter længevarende arbejde, før en ny skole kan stå klar.

Tirsdag aften blev Vejles nuværende borgmester, Jens Ejner Christensen, foreholdt sin forgængers udmelding.

- Jeg har fået vist nogle af de planer, der var for politiskolen. Det var jo egentlig meget større, end jeg havde forestillet mig hele det set-up, der skal laves. Der skal bruges nogle af de gamle bygninger, og så skal der laves en række nye foranstaltninger, som der jo bliver utrolig moderne faciliteter for en politiskole. Det synes jeg da er vældig spændende, siger han til TV SYD. 

Herunder kan man se hele interviewet med borgmesteren. 

06:32

Arbejdet med at få den vestdanske politiskole klar til politielever begynder nu i Vejle. Før de dog begynder at bygge skolen, er de nødt til at rive ned - og det arbejde er nu igang.

Luk video

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden