TV der bevæger dig

Poltiet: Har du købt en billig computer?

Det var i denne bygning, at der har været indbrud og en påsat brand.

Hvis du har fået tilbudt en Lenovo computer meget billigt, kan det være et varmt spor for politiet i sagen om en påsat brand i Aabenraa.

Lokalpolitiet i Aabenraa beder befolkningen om hjælp til opklaringa af et indbrud og en påsat brand i AOF Bygningen, Gasværksvej 4 i Aabenraa natten til den 17. oktober.

- Efterforskningen har vist, at branden er blevet påsat ? sandsynligvis i et forsøg på at dække over et større tyveri af blandt andet bærbare computere. Computerne er af mærket Lenovo, noterer vicepolitikommissær Niels A. Nielsen, Lokalpolitiet i Aabenraa.

I efterårsferien

Indbruddet skete natten mellem onsdag og torsdag i skolernes efterårsferie. Politiet håber at høre fra borgere, som har færdedes i byen i timerne efter midnat. Det gælder især i nærheden af AOf bygningerne, busstationen eller Løvbjerg supermarkedet, som ligger tæt på Gasværksvej.

- Desuden vil politiet gerne høre fra mennesker, der har fået tilbudt eller købt en bærbar computer af mærket Lenovo, hvis købet ikke har fundet sted i en forretning, siger vicepolitikommissæren.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden