PostDanmark rykker arbejdspladser til Fredericia

PostDanmark i Fredericia rykker 37 job til Indien, men transportministeren slår i dag fast, at afdelingen også vinder 137 nye arbejdspladser.

PostDanmark afskediger 37 regnskabsmedarbejdere i Fredericia, da de flytter arbejdspladserne til Indien. Men samtidig får PostDanmark i Fredericia 137 nye medarbejdere fra afdelinger i Aarhus og København. Det vil altså sige, at de får 100 nye arbejdspladser.

Det slår transportminister, Hans Christian Schmidt, idag fast på et samråd om PostDanmarks udflytning af arbejdspladser til Indien.

Det er socialdemokraterne Christian Rabjerg Madsen og Rasmus Prehn, der havde kaldt transportministeren i samråd.

- Det er glædeligt, at Fredericia netto får 100 nye arbejdspladser. Men jeg synes stadig, det er forkert, at vi tillader en statsejet virksomhed at flytte arbejdspladser til Indien, siger Christian Rabjerg Madsen efter samrådet.

 

Men transportministeren fastholder, at det er PostDanmarks beslutning at flytte arbejdspladser til udlandet. Det kan han som minister ikke blande sig i, da PostDanmark holder sig til loven.

- Man skal holde en armslængde til PostDanmark, fordi der er en postlov, og den agerer de i forhold til. Hvis der er nogen ting i den postlov, man synes skal laves om, så skal man stille et ændringsforslag til loven eller en helt ny lov, siger Hans Christian Schmidt.