Postmand Per har ekstra travlt i dag

Det er blevet uddelt u-Almind-eligt mange pakker i dag - Specielt i Almind. Det er nemlig her, der bliver uddelt flest pakker pr indbygger.

Det er ikke kun julemanden, der får sved på panden over de mange pakker i december.

Danskerne er nemlig glade for at købe pakker på nettet, og det mærker de specielt i Almind nord for Kolding. Det er nemlig her, der bliver uddelt flest pakker pr. indbygger i hele landet.

I den lokale Dagli’ Brugs, hvor man har pakkeudlevering, er der tryk på.

- Fra at have 50 pakker om dagen, så vil jeg tro, at vi i dag (tirsdag red.) er oppe på 200. På de vilde dage, som der blandt andet kommer efter Black Friday, får vi måske 500 pakker, siger brugsuddeler, Ole Pedersen, til TV SYD.

Han tror, at man kommer til at håndtere endnu flere pakker i fremtiden. Så da butikken stod over for sin seneste udvidelse sørgede man for, at der blev bygget et pakkelager med plads til udvidelse.

- Før havde vi pakkerne i butikken, og det var næsten uudholdeligt. Vi havde pakker over alt, siger brugsuddeleren.

Ifølge Post Nord er netop i dag tirsdag en af de mest travle dage for pakkeposten i år.

Postmand Per Jørgensen har delt post og pakker ud i 35 år. Han kan også mærke, at danskerne sender flere pakker og bestiller julegaver over nettet.

- Vi får lidt aflastning på turene, så vi er sådan set en "halv mand" ekstra i dag, så vi har en rimelig chance for at nå det, siger Per Jørgensen, da TV SYD er med på pakkeomdeling.