TV der bevæger dig

Poul-Erik Svendsen skal ikke nogen steder

På trods af ord som mistillid de seneste dage har klæbet til Poul-Erik Svendsens navn, så har han ikke tænkt sig at trække sig.

De seneste dage har et borgerligt flertal i regionsrådet i Region Syddanmark udtrykt mistillid over for regionsrådets næstformand Poul-Erik Svendsen (S). Men da TV SYD klokken 19.30 spurgte Poul-Erik Svendsen direkte, om han havde tænkt sig at trække sig, var svaret klart.

- Det gør jeg ikke. Men der skal da nok være dem, der godt kunne tænke sig at få fat på min post, lød den kontante melding fra Poul-Erik Svendsen.

Han lagde i sin melding vægt på, at hans rolle ikke har været anerledes end de mange andre i regionsrådet.

- Jeg bærer ikke noget ansvar, der er anerledes end hvad de andre i regionsrådet gør. Vi har alle sammen et ansvar for det. Vi har også et ansvar for at få rettet op på tingene.

Samtidig gav Poul-Erik Svendsen et indblik i, hvad det var, der fik ham til at kræve regionens sundhedsdirektør, Jens Elkjær, fyret for rullende tv-kameraer.

I Socialdemokratiet der mente vi, at der burde komme en hel ny direktion. Det har vi prøvet at snakke med de borgerlige om i en måneds tid. Og så fik vi at vide tirsdag aften (dagen før interviewet med Poul-Erik Svendsen, red.), at de borgerlige havde et flertal, og de ville ikke røre ved det, fortalte næstformanden og tilføjede:

- Vi synes, der var mange problemer i direktionen, og derfor pegede den socialdemokratiske gruppe på, at det skulle være en helt ny direktion, hvor direktørerne spiller ind i hinandens områder.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden