TV der bevæger dig

Pres på Esbjerg og Sønderjyske

Esbjerg er under pres før mandagens kamp i Farum. (Foto: Christina Simonia Straarup) Foto: Christina Simonia Straarup, studie77.dk

FC Vestsjælland slog søndag Hobro ? og lægger nu ekstra pres på holdene fra Esbjerg og Sønderjyske i kampen for at undgå nedrykning fra superligaen. Begge regionale hold spiller mandag aften.

Den tidligere Esbjerg-spiller, Michael Hansen, er nu træner for FC Vestsjælland, er klar over, at sejren over Hobro ikke ændrer så meget.

- Jeg synes stadigvæk, at der skal noget af et større mirakel til, og det er stadigvæk et rigtig svært regnestykke, siger han til Ritzau.

- Vi må nyde det i dag. Læne os lidt tilbage i dag og i morgen, og så må vi se, hvordan kampene foregår.

De tre point i weekenden reducerede afstanden op til Esbjerg til tre point før aftenens kampe. Og til Sønderjyske er der fire point.

- Vi skal tænke på os selv, og så må vi sige, at der stadigvæk skal rigtig meget til, men den skal saftsuseme have chancen, siger Michael Hansen.

FC Vestsjælland har fortsat indbyrdes kampe mod de to andre nedrykningskandidater tilbage, og derfor er det stadig meget åbent, hvem der ender med en tur i landets næstbedste række.

Esbjerg spiller på udebane i Farum mod FC Nordsjælland kl. 18, mens Sønderjyske tager imod Randers hjemme i Haderslev kl. 20.15.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden