Prisbelønnet bageri og spisested drejer nøglen om

Brød & Co. i Vejle har tidligere kæmpet med økonomien, men blev reddet på målstregen af kunderne. Nu lukker de.

Du må se langt efter dit bagerbrød af høj kvalitet, hvis du plejer at handle hos Brød & Co. i Vejle Midtpunkt. Spisestedet og bagerbutikken, der tidligere har vundet priser for deres brød, lukker og slukker.

- Vi er godt klar over, at det kommer som en stor overraskelse for alle, men vi føler at omstændighederne for at lukke ned for dette kapitel, var det rette tidspunkt. Det er et personligt valg og ikke et økonomisk, skriver ejerne Simon og Henrik på deres Facebookside.

quote

Vi er godt klar over, at det kommer som en stor overraskelse for alle, men vi føler at omstændighederne for at lukke ned for dette kapitel, var det rette tidspunkt.

Simon og Henrik fra Brød & Co. på Facebook

Alle, der har booket julefrokoster, konfirmationer mv. frem i tiden, vil blive kontaktet direkte indenfor de næste dage. Ejerne beklager.

- Tak og på samme måde undskyld. Når der er gået en måned, og Henrik og jeg har fået trukket vejret, er jeg sikker på, at vi nok skal få mulighed for at give en mere fyldestgørende forklaring for vores valg.

Hvad fremtiden bringer, ved ejerne ikke. Men det vil fortsat være i lokalområdet.

- Vejle... Vi er ikke færdige med dig, men vil blot gerne tage del i byen igen, som mennesker og familie-mænd som vi frem for alt er, slutter ejerne.