Pyroman slår til igen i Løget Høj

Efter halvanden måned uden brand slog pyromanen i nat til igen i boligområdet Løget Høj syd for Vejle. Boligselskabet AAB har udsat en dusør på 50.000 kr. for oplysninger.

Boligselskabet har i løbet af januar skiftet låse-system til kældrene, hvor de tidligere brande er påsat. Nu skal beboerne bruge nøglekort for at komme i kælderen - og det registreres, hvem der låser sig ind.

Ingen adgang

Nattens brand er da heller ikke påsat i kælderen. Pyromanen har sat ind til en skraldespand ved postkasserne ud for Løget Høj 8B. Der er også sat ild til en opslagstavle i opgangen. Desuden har pyromanen forsøgt at sætte ild til en el-kontakt på førstesal.

En lampe i opgangen smeltede, men ellers skete der ikke større skade. Branden blev opdaget få minutter over kl. tre. Det var en beboer i opgangen, der slog alarm. Han fik også trampet ilden ved postkasserne ud.

Flere af de tidligere brande har været antændt omkring samme boligblok. Det peger på, at der kan være tale om en beboer.

AAB forhøjede kort før jul dusøren til 50.000 kr. Det har ikke ført til noget. Der kom dog et signalement af en mand, som blev set i forbindelse med en brand i begyndelsen af januar. Men politiet har ikke yderligere spor i sagerne.

- Det er rent ud sagt skidetræls, siger formand Hans Helge Andersen, AAB i Vejle. Nu troede vi lige, at det var faldet til ro. Så vi håber, at det hurtigt bliver opklaret.

- Og dusøren står stadig ved magt, understreger han.