TV der bevæger dig

Røde Kors-succes i Esbjerg

Billedtekst: Nathalia Florez er en af de tre ambassadører på Esbjerg Gymnasium, der har overtalt en lang række andre til at melde sig som indsamler på søndag.

Det har aldrig tidligere gået så godt med at hverve indsamlere i Esbjerg. Det skyldes ihærdige gymnasieelever - og en konkurrence

Røde Kors' indsamling i Esbjerg på søndag ligner allerede nu en succes. Sidste år havde 150 meldt sig som indsamlere. I år er tallet 215. Hjælpeorganisationen satser på endnu flere. 

Af de 215, der har tilmeldt sig indtil videre, er hele 174 elever fra Esbjerg Gymnasium. En af dem er 18-årige Nathalia Florez fra 3.g., som er en af de tre såkaldte ambassadører, der har slået på tromme for indsamlingen. 

- Der har været sjovt. Vi har for eksempel gået fra klasse til klasse og fortalt alle om, hvad pengene går til og hvor meget pengene kan betyde, fortæller hun til TV SYD. 

Måske er en af forklaringerne bag succesen en Røde Kors-konkurrence om at vinde en fest. Lige nu ligger Esbjerg Gymnasium som nummer tre i landet.   

 

 

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden