TV der bevæger dig

Råddent kød og lugt af kloak i restaurant

Milano Pizza og Restaurant i Tønder er blevet lukket på stedet på grund af akut sundhedsfare. Fødevarekontrollen fandt under en kontrol store mængder fordærvet kød, skriver DR Syd.

Der stod hakket stegt kød fremme i køkkenet fra dagen før - håndvasken blev brugt til at vaske grøntsager og der var generelt en lugt af gammelt, råddent kød og kloak. Fryseren i køkkenet var slukket og kød og andre fødevarer fordærvet.

Beholdere med krydderier var beskidte og med indtørrede fødevarerester. Rejer, skinke- og kyllingestrimler, der var gjort klar til servering lugtede surt og var tydeligt fordærvede.

Der var også hældt nye fødevarer oven i gamle, uden at der blev gjort rent ind imellem. Pizzaknive stod med indtørret mad fra dagen før, og der var indtørrede rester i maskinen der strimler skinke.

Akut sundhedsfare

Der blev ikke serveret mere mad den dag - og i den nære fremtid. Der var akut sundhedsfare for forbrugerne, vurderede fødevarekontrollen - og nedlagde øjeblikkeligt forbud mod at producere og sælge mad fra lokalerne. Samtidig udløser forholdene en bøde på 15.000 kroner.

DR Syd har forgæves forsøgt at få en kommentar fra ejeren af Milano Pizza og Restaurant.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden