TV der bevæger dig

Rædselsfuldt regnskab fra Vejle Boldklub Kolding

17 millioner kroner i underskud er et utilfredsstillende og rædselsfuldt negativt årsresultat for 2011. Det fastslår formand Lars Skou, Vejle Boldklub Kolding.

Et underskud på 17 millioner kroner er et utilfredsstillende og rædselsfuldt negativt årsresultat for 2011. Det fastslår formand Lars Skou om Vejle Boldklub Koldings regnskab, der netop er offentliggjort.

Vejle Boldklub Kolding har i 2011 for alvor mærket de ændrede økonomiske vilkår for at drive fodbold-forretning.

Tidligere voksede erhvervslivets indtægter, pengene sad løst, og dermed kom sponsoraterne forholdsvist nemt til fodboldklubberne.
De øgede indtægter betød også, at hele udgiftssiden omkring fodbolden blev usund med lønninger, der eksploderede.

Vejle Boldklub Kolding begyndte for halvandet år siden
at tilpasse omkostningerne - men for sent, erkender bestyrelsen nu.

- Vi nåede ikke i mål med gennemførelse af vores ændrede omkostningsstruktur, før finanskrisen ramte. Kodeordet var tilpasning, og derfor blev der udarbejdet en forretningsplan, som sikrer, at selskabet fra 1.januar 2012 får balance i indtægter og udgifter baseret på en placering i toppen af 1. division (4. plads og op), men også en plan, der honorerer alle indgåede aftaler fuldt ud, understreger formand Lars Skou.

Konsekvensen af denne voldsomme omlægning af omkostningerne er et
altså et negativt årsresultat for 2011 på 17 millioner kroner, hedder det i en pressemeddelelse om regnskabet.

Se hele regnskabet og årsrapporten: http://hugin.info/139244/R/1597900/503719.pdf

Økonomien er trimmet til superligaen

Med en sund økonomi, succes med udvikling af et ungt, stærkt sportsteam - såvel spillere som stab, en stærk sponsorgrundstamme, der brænder for klubben, en toptrimmet organisation og en bred aktionærgruppe, der ønsker topfodbold i regionen, er selskabet rustet til at opfylde sin målsætning: superligafodbold senest fra sommeren 2013.

Det ventes, at bestyrelsens og direktionens overvejelser om en yderligere styrkelse af strategien vil blive offentliggjort på et pressemøde i midten af april, inden generalforsamlingen i Vejle Boldklub Holding A/S den 18. april.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu