Rappere indtager boligområde

Der bliver larm i gaden, når boligområdet Jørgensgård i Sønderborg inviterer til street-eftermiddag den sidste lørdag i maj.

Der bliver larm i nabolaget, når boligområdet Jørgensgård den 28. maj lægger græs til en street-inspireret eftermiddag med spændende aktiviteter, konkurrencer, fodboldturnering og live-koncerter. Alt sammen helt gratis. På scenen kan man blandt andet opleve de lokale rappere MP og Sønderbronx Boyz, DJ MikeAir og Lasse Sørensen.
 

Arrangementet går under navnet ?Noise in the Hood?, og værtskabet er de seneste tre år gået på skift mellem forskellige boligområder i Sønderborg. Sidste år var det Stenbjergparken, der stod for det, og i år er stafetten så havnet hos Jørgensgård.
 
- Vi glæder os rigtig meget til at invitere en masse børn og unge indenfor i Jørgensgård. Vi er sikre på, at det bliver en fantastisk eftermiddag. Vi har i hvert fald gjort vores bedste for at skabe nogle spændende rammer, så er det op til de besøgende at fylde dem ud, siger Ole Jønsson, der er formand for afdelingsbestyrelsen i Jørgensgård.