TV der bevæger dig

Raser over adgangskrav til koncert i Horsens

Hundredvis af unge piger og deres forældre er i oprør over adgangskravene til en koncert med boybandet One Direction i Horsens. Reglerne er udelukkende lavet for de unge pigers sikkerhed, siger Frank Panduro.

- Adgangsreglerne er lavet om flere gange. Det er under al kritik, siger Malene Lykke-Krogh fra Brædstrup til DR Østjylland

Hendes tre piger frygter nu, at de ikke kan komme ind, fordi Horsens And Friends, som står bag koncerten, har ændret reglerne for de yngste fans, som udgør en stor del af publikummet.

One Direction spiller den 16. juni. Der er sat 30.000 billetter til salg.

Malene Lykke-Krogh har tre piger og købt billet, da salget åbnede.

Også en til sig selv, fordi reglerne på det tidspunkt var, at pigerne kun måtte overvære koncerten på plænen i selskab med en voksen, hvis de er under 16 år.

I maj ændrede Horsens And Friends reglerne:

- Nu var det en højde på 1,20 meter, der giver adgang til en ståplads på plænen, også selv om man ikke var i følge med en voksen. Det har jeg sort på hvidt, siger hun.

Derfor solgte hun sin billet til en af pigernes veninder, men nu har hun fået en ny mail, hvor der står, at reglerne er lavet om igen.

- Nu skal man igen være 16 år for at have ret til at stå på plænen. Ellers skal man være i følge med en voksen, fortæller Malene Lykke-Krogh.

Det er hendes piger ikke tilfredse med.

- De er simpelthen så trætte af det, fordi de er bange for ikke at kunne komme ind. Vi har jo ikke den sidste billet til en voksen, siger hun.

Regelændringen har givet rasende kommentarer på Facebook fra masser af piger og forældre, der står i samme situation.

Malene Lykke-Krogh tror ikke, at Horsens and Friends kan modstå presset.

- Det er de nødt til at lave om på en gang mere, mener hun.

Hos Horsens and Friends understreger koncertarrangør Frank Panduro, at alle restriktionerne omkring koncerten handler om sikkerhed.

- Den kommer i første række, og det er derfor, at vi har ændret reglerne, siger han til DR Østjylland.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden