Rasmus Seebach: Jeg har sommerfugle i maven

Rasmus Seebach er en af gæsterne til aftens premiere på forestillingen Tommy Seebach på Fredericia Teater. Han fortæller til TV SYD, han er meget spændt og nervøs for at se forestillingen om sin far, og familiens liv.

- Jeg har sommerfugle i maven og jeg glæder mig. Og jeg har stor tiltro til Fredericia Teater laver et fedt show, siger Rasmus Seebach fredag aften lige før premieren på musicalen Tommy Seebach.

quote

Det er sindssygt mærkeligt og grænseoverskridende. Et er at folk kender historien, men noget andet er, at jeg skal sidde i salen og se historien sammen med en masse mennesker. Det havde jeg aldrig troet.

Rasmus Seebach, sanger, København

Han har været indvolveret i tilblivelsen af forestillingen, og har allerede set dele af den, da han og familien han haft et stort ønske om, den skulle være tro mod virkeligheden. Nu er dagen så kommen, hvor han endelig skal se musicalen i sin fulde længde.

- Det er sindssygt mærkeligt og grænseoverskridende. Et er at folk kender historien, men noget andet er at jeg skal sidde i salen og se historien sammen med en masse mennesker. Det havde jeg aldrig troet.