Real Madrid kommer til Horsens

Til sommer bliver det muligt at snuse lidt til hvordan stjernerne de træner, når Real Madrid Foundation for første gang kommer til Danmark.

Nu får piger og drenge mellem 8-16 år en forrygende mulighed for at komme til at træne som deres store idoler Ronaldo, Isco, Ramos, James når Real Madrid Foundation, gæster Danmark med deres fodboldskole til sommer. Det skriver SportConcept Int. i en pressemeddelelse.

Fra den 3. august til den 7. august lægger Forum Horsens græs til Real Madrid Foundation hvor der bliver træning to gange dagligt,

Træningen varetages af Real Madrid Foundations egne akademitrænere.

Real Madrid Foundation arbejder i Danmark sammen med sportsrejsebureauet SportConcept Int.

-Det er med stor glæde og stolthed, at det er lykkedes os at få etableret et samarbejde med Real Madrid Foundation og dermed få deres fodboldskole til landet her til sommer.

Vi vil gerne lave en fodboldskole af høj kvalitet. Det ved vi at Real Madrid Foundation kommer med. Det er ikke bare en fodboldskole hvor man træner i den rigtige trøje, men der er derimod høj kvalitet i træningen. Konceptet blev prøvet af sidste år i efterårsferien, da vi havde en gruppe på Real Madrid Clinic i Madrid. Så der venter de danske børn og ungdom en gigant stor fodboldoplevelse i den første uge i august måned siger Henrik Wieland.