Rebekkas afsløring: Min mand er en kvinde

I det seneste afsnit af Den Store Strikkedyst afslørede den ene af deltagerne en stor hemmelighed. Hendes mand er i virkeligheden en kvinde.

Den Store Strikkedysts anden sæson bød lørdag aften på lidt af en afsløring, da deltageren Rebekka Drews overraskede de fleste. Hun strikkede et helt særligt slips til sin mand, som faktisk er en kvinde.

I 2006 gik Rebekka Drews på en datingside for lesbiske. Hun ville gerne finde en kæreste. Og på den side den aften i 2006 kom hun i kontakt med en kvinde fra Flensborg ved navn Frederikke. De aftaler at mødes.

Hurtigt udvikler forholdet sig, og de to flytter sammen på Frederikkes adresse i Flensborg i 2007. Og der går ikke længe før Frederikke fortæller Rebekka om sin inderste hemmelighed: Inderst inde føler hun sig som en mand. Ingen ud over Rebekka kender Frederikkes hemmelighed, da de i 2009 bliver gift.

Med Rebekka Drews accept begynder Frederikke dog langsomt at blive til Freddy. Frederikke bliver behandlet med mandlige kønshormoner og får fjernet sine bryster – og først på året bliver Rebekka og Freddy gift på ny, da deres tidligere partnerskab ikke længere er gyldigt, da Freddy nu officielt er en mand.

Du kan også se hele historien om Rebekka og Freddy søndag i TV SYDs nyhedsudsendelse klokken 19.30.