Rede klar til storkeunger

Så er storkereden i Smedager klar til den nye sæson. Ny rede sat op i Aabenraa.

Storkesæsonen 2015 er skudt i gang i Sønderjylland. Det er markeret af Storkene.dk ved at opsætte en ny rede i Aabenraa, samt at istandsætte storkereden i Smedager. Her er reden blevet gjort ren og indbydende.

- Reden var meget mudret og beskidt og havde virkelig brug for en overhaling. Ellers kunne det meget nemt være endt som det gjorde i 2013, hvor ingen unger kom på vingerne. De døde netop som de var udklækket under et voldsomt regnvejr ? formentlig fordi reden ikke var drænet ordentlig, siger Hans Skov, der deltog i klargøringen af lejligheden.

Derfor blev der lagt nyt fyld i reden, samt et nyt lag frisk halm. Og storkeboligen i Smedager er nu helt klar til ankomsten af storkeparret. I ejendomsmæglersprog ville man nok reklamere med en et-værelses med enestående udsigt!

- I øvrigt en udsigt alle danskere kan følge med i, når vi om kort tid starter storkewebcameraet igen, så alle kan følge med i livet i storkereden, siger Hans Skov.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.