TV der bevæger dig

Regentparret til Endelave og Billund

00:29

Regentparret er klar til et nyt sommertogt rundt i Danmark.

1 af 2

Kongeskibet Dannebrog med regentparret om bord besøger 12 steder i hele landet på deres sommertogter i år. Blandt andet Endelave, Grindsted og Billund.

Dronning Margrethe og prins Henrik drager til sommer af sted på to sommertogter med kongeskibet Dannebrog.

Og næsten lige meget hvor man bor i landet, er der en gode chancer for, at man uden alt for store rejseomkostninger kan se og måske endda hilse på de kongelige.

På årets traditionsrige sejladser besøger parret ikke mindre end 12 forskellige steder i Danmark.

Når kongeskibet Dannebrog stikker til havs på årets første sommertogt i begyndelsen af juni, vil Stubbekøbing være den første værtsby på parrets rute 5. juni. Dagen efter følger besøg i Faaborg efterfulgt af ture til øerne Avernakø og Lyø 7. juni.

Dagen efter er regentparret så tilbage på "fastlandet", hvor de lægger til i Middelfart, og dagen efter er det så beboerne på Endelave, der får æren af et royalt besøg.

Senere på året starter Dannebrog sit andet sommertogt med udflugter til Skanderborg 2. september, og dagen efter drager parret videre til Billund og Grindsted.

Programmer for besøgene samt information om, hvor kongeskibet lægger til kaj i forbindelse med besøg i Skanderborg, Billund og Grindsted, offentliggøres senere.

4. september er dronningen tilbage på skibet med kurs mod Sjælland - nærmere bestemt Næstved, hvorfra de dagen efter sætter sejl mod Bornholm, hvor de bliver en dag for til sidst at runde turen af med en afstikker til Christiansø.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu