TV der bevæger dig

Region giver 1,5 mio. kr. til landsstævne

Landsstævne 2009 Foto: Jens Astrup

Region Syddanmark har bevilget 1,5 mio. kr. til landsstævnet, som skal holdes i Esbjerg til sommer. DGI håber på 25.000 deltagere i stævnet, som holdes 4.-7.juli 2013.

- Det er vigtigt, at vi får store begivenheder til vores del af landet. Landsstævnet bliver årets idrætsbegivenhed næste år, og det vil vi gerne være en del af. Derfor sætter vi penge af til aktiviteter, der kan gøre regionen synlig for de mange deltagere, siger regionsrådsformand Carl Holst (V).

Regionens har underskrevet en partnerskabsaftale med DGI, DDS og Esbjerg kommune, der arrangerer landsstævnet.

- Vi har i Esbjerg en målsætning om, at vi vil tiltrække store begivenheder til byen, og vi er glade for, at Region Syddanmark med partnerskabsaftalen derved også støtter op om landsstævnet. Det er et stærkt samlet signal at sende, siger Johnny Søtrup (V), der er borgmester i Esbjerg Kommune.

- Vi sætter stor pris på, at Region Syddanmark nu også går ind og bakker op om landsstævnet, siger formand for DGI, Søren Møller. Esbjerg har nogle fantastiske rammer for et landsstævne, og det bliver helt sikkert et arrangement, hele regionen kan være stolt af.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden