Region Syddanmark er i fuld gang med at finde læge til Fredericia

Region Syddanmark forventer, at der hurtigt kan etableres et nyt lægetilbud til de 1.800 borgere i Fredericia, der pludselig står uden lægedækning, efter Stig Gerdes med omgående virkning har lukket sin praksis.

Uenighed mellem Stig Gerdes og hans vikar førte i går til, at Stig Gerdes lukkede sin lægepraksis og overdrog sit ydernummer til Region Syddanmark. 

Lukningen betyder, at 1.800 patienter i Fredericia-området nu står uden læge, og Region Syddanmark er derfor i fuld gang med at finde en løsning og etablere et lægetilbud til de pågældende patienter.

- Vi forventer, at vi meget hurtigt kan starte et nyt lægetilbud op. Vi har sat alle sejl til og håber, at de praktiserende læger i Fredericia-området vil hjælpe de berørte patienter med nødvendig lægehjælp, indtil vi har en løsning, siger Frank Ingemann Jensen, der er chef for praksisafdelingen i Region Syddanmark.

Patienter, der har akut brug for lægehjælp, kan kontakte byens øvrige læger. De kan også ringe til lægevagten i tidsrummet 16 - 08 på telefon 7011 0707, eller som sidste mulighed kontakte skadestuen.