TV der bevæger dig

Regionshus lukker - Horsens mister 80 arbejdspladser

Omkring 80 arbejdspladser forsvinder fra regionshuset her i Bastian-bygningen - og dermed fra Horsens. Foto: Bárður Michaelsen, TV SYD

Et flertal i regionsrådet i Region Midtjylland har onsdag besluttet at lukke Regionshuset i Horsens og samle funktionerne i Aarhus, Viborg og Holstebro.

Læs også Bent Hansen foreslår lukning af regionshuset i Horsens

Et flertal i regionsrådet for Region Midtjylland besluttede onsdag at samle administrationen på færre matrikler, og Regionshuset i Horsens lukkes derfor - og omkring 80 arbejdspladser forsvinder fra byen.

Det betyder, at 55 medarbejdere i Horsens får nyt arbejdssted i Aarhus. Det drejer sig om afdelingerne HR Fysisk Arbejdsmiljø, Its Servicedesk og Its 24/7 Overvågning, skriver Region Midtjylland i en pressemeddelelse.

Beslutningen indebærer også, at miljøafdelingen under Regional Udvikling bliver samlet i Viborg, hvilket får betydning for 47 medarbejdere, der i dag har arbejdssted i henholdsvis Horsens og Holstebro, skriver Region Midtjylland i en pressemeddelelse.

Flytningerne kommer formentlig til at foregå i løbet af andet halvår 2018.

Besparelse på administration

Samlingen af de administrative funktioner giver 800.000 kroner i en samlet besparelse på knap 66 millioner kroner, som skal findes på de administrative budgetter frem mod 2019. 

Læs også Flertal holder fast i flytning af 80 arbejdspladser

 

 

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden