Regn har forsinket vejarbejde - flere gener i vente

De heftige regnbyger i den sidste uge har forsinket asfaltarbejdet på motorvejen ved Vejle. Derfor kan bilister se frem til flere gener i næste uge.

Vejarbejderne fik kun lavet en del af det sidste slidlag på det sydgående spor nord for Vejle. Arbejdet skulle være lavet fra søndag aften til onsdag morgen. Men regnen drillede, oplyser fagprojektleder Leif Sørensen, Vejdirektoratet til TV SYD..

I første omgang bliver det dog trafikken omkring Vejle Syd-frakørslen og op til broen.

Her indsnævres de nordgående spor i aften- og nattetimerne fra mandag aften. Trafikken afvilles i minumum et spor i nordgående retning natten til mandag. Mellem kl. 2 og kl. 6 kan der være mulighed for, at hele motorvejen bliver spærret totalt. I den perioder skal trafikken køre fra ved Vejle syd og gennem Vejle By.

Tilkørselsrampen i nordgående retning på 61 Vejle Syd/Fredericiavej vil natten til mandag og natten til tirsdag blive lukket mellem klokken 19 og 06, og trafikken henvises til en omkørsel ned gennem Vejle by og ud til Horsensvej, hvorfra der er adgang til motorvejen.

Natten til onsdag og torsdag vil arbejdet foregå i sydgående retning. Her vil frakørslen ved 61 Vejle Syd være helt lukket. Det betyder, at bilister, som skal mod Fredericia, enten skal køre fra ved Vejle Nord og gennem byen - eller fortsætte til Taulov på motorvejen.

Vejdirektoratet gør opmærksom på, at der vil mangle striber på de nyasfalterede spor i dagene efter. Generelt vil der i ugens løb foregå en del arbejde på stedet - også i dagtimerne - i begge retninger.

Vi når det!

Arbejdet ventes at være afsluttet lørdag morgen - tre dage før motorvejen skal officielt indvies.

- Er I ved at være pressede?

- Nej, vi skal nok nå det, siger Leif Sørensen.

Mandag den 30. september indvier transportminister Pia Dyhr Olsen den store motorvejsudfletning ved Hornstrup og 15 km af den nye motorvej mod Herning.