TV der bevæger dig

Regnen er ikke færdig med Horsens

Regn. Arkivfoto. Foto: Taras Yakovyn

En meget lokal byge satte sig fast over Horsens onsdag og gav 115 millimeter regn i løbet af tre timer, men der kan komme mere regn i de næste timer.

Ud på aftenen, i nattetimerne og op af formiddagen torsdag kan Horsens godt forvente flere millimeter regn. For selvom Horsens har været hårdt ramt onsdag med hele 115 millimeter regn, så forventer Danmark Meteorologisk Institut, DMI, at der falder mere nedbør over byen.

- Her til aften kan der være lokale byger, men der falder dog væsentligt mindre end i formiddags. Vi har dog varsel om kraftig regn i Horsens i morgen også, hvor der kan falde op til 50 mm., og hvor der lokalt kan være skybrud, fortæller den vagthavende meteorolog ved DMI, Dan Nilsvall til TV SYD.

Selvom DMI havde varslet med skybrud i Horsens, så fortæller Dan Nilsvall dog, at selv meteorologerne blev en smule overraskede over de store mængder regn.

- Vi havde udsendt varsel, men at der kom så meget på så kort tid, det er uventet. Det er faktisk meget ekstremt, siger Dan Nilsvall.

Onsdag aften er det de sydligere egne, hvor der falder mest vand. I Søgaard og Felsted har de eksempelvis fået 40 millimeter regn på to timer.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden