Rejsegilde på den alsiske kæmpe

Torsdag er der i Sønderborg rejsegilde på det fire-stjernede konference- og forretningshotel Alsik, der rager 70 meter op over Als.

Med Alsik-hotellet tager Bitten & Mads Clausens Fond sammen med PFA Pension det hidtil største skridt i realiseringen af stjernearkitekten Frank Gehrys masterplan, der omdanner Sønderborgs gamle industrihavn til en bydel med enestående arkitektur - nemlig Byens Havn.

Med sine 70 meter fordelt på 19 etager bliver Sønderborgs nye vartegn, Alsik, regionens største fire-stjernede konference- og forretningshotel med et spa- og wellnessområde på 4.500 kvadratmeter.
Hotellet opføres af PFA Pension og Bitten & Mads Clausens Fond, ejerfonden bag Danfoss A/S, og er tegnet af Henning Larsen Architects, der blandt andet står bag Operaen i København.
- Med hotelprojektet viser vi, at vi sammen med kommunen - og PFA som medinvestor - har styrken og viljen til at sætte Als og Sønderborg på landkortet, siger Peter Mads Clausen, formand for Bitten & Mads Clausens Fond.
Første spadestik til hotellet blev taget 13. november 2015, og Alsik åbner efter planen i marts 2019.

Alsik

Alsik har nået sin fulde højde, sidste etage færdiggøres netop nu.
Hoteltårnet står dermed 70 meter fordelt på 19 etager inklusive stueetage. Under jorden er der yderligere en fuld etage.
Alsik bliver det første RIMC Hotel i Danmark. Den tyske kæde tæller flere end 50 hoteller i 12 lande. Direktør for Alsik bliver Irmela Heinsius, der har 30 års erfaring fra den international hotelbranche.
Med Alsik sker der op mod en fordobling af hotelkapaciteten i Sønderborg.
Der planlægges et åbent hus-arrangement for alle interesserede i sensommeren 2018.
Se mere information på: http://www.bmcfond.dk/alsik/