Rekordbesøg til julestue

Med 1000 deltagende børn sætter årets julestue i Madsby Legepark i Fredericia besøgsrekord. En tredjedel af børnene kommer fra Vejle og Børkop.

Julestuen lukker for i år torsdag. Og legeparken glæder sig over årets tilstrømning.

- Det har været dejligt at have besøg af så mange glade børn, og de har været særdeles aktive i forhold til året julefortælling, udtaler Kim Ekstrøm, souschef i Madsby Legepark.

Nyt juletræ

Siden 1. december har nisserne på Det Hemmelige Rum i stationsbygningen kæmpet for at bygge et nyt juletræ som erstatning for det, som blev stjålet fra byens torv. Og alle ved jo, at uden et juletræ er der ingen julestemning, og uden julestemning er byens borgere kede af det. Og så tænker de ikke på julehygge, julegaver og alt, hvad der hører julen til...

Nisserne kan ikke forestille sig en jul uden hygge og risengrød, så derfor har de sammen med de 800 børn, der har deltaget i julestuen hver dag, sunget dagens julevers for at hjælpe nisserne med at bygge deres juletræ.

Sidste dag

- Vi håber, at torsdag vil være dagen, hvor nisserne får bygget juletræet færdigt, fortæller Kim Ekstrøm.

Der er fortælling kl. 11.30, og der er stadigvæk ledige pladser til forestillingen.

Ud af de 1000 besøgende børn fra børnehaver og indskolingsklasser kom der 350 børn fra Vejle/Børkop, 90 børn fra Kolding og 60 børn fra Middelfart.