TV der bevæger dig

Rekordregnskab fra grænsekøbmand

00:38

Grænsehandlen har bidraget til rekordregnskabet for den familieejede koncern.

1 af 2

Den sønderjyske Fleggaard koncern har netop offentliggjort et regnskab, der slår alle virksomhedens tidligere rekorder med en stigning i omsætningen på over 18 procent samt en forbedring af bundlinjen med hele 70 procent.

? Det har været et rigtig godt år for os. Så kort betegner koncerndirektør Jens Klavsen Fleggaard koncernens regnskab for 2011/12.

Nettoomsætningen steg med 780 millioner kroner, og nåede dermed for første gang i historien over fem milliarder kroner. Helt nøjagtigt er beløbet på 5,09 milliarder kroner.

Koncernen forbedrede årets resultat før skat med 112 millioner kroner fra 161,2 millioner kroner i 2010/11 til 273,4 millioner kroner i 2011/12.

Det er ikke alene grænsebutikkerne, der har bidraget til væksten. Koncernen har 17 grænsesupermarkeder, der er fordelt på ni Fleggaard-butikker og otte Callebutikker,

Engros-virksomhed

Engros-division har haft en betydelig fremgang.

Den består af selskaberne Dangaard Electronics, Scandinavian Mobile Solutions (SMS) og ASWO.

Dangaard Electronics er én af Nordens største uafhængige grossistkæder, der forsyner detailhandlen i hele Europa med en lang række produkter indenfor nonfood, herunder hvidevarer, radio/TV, små-el og isenkram.

SMS er ligeledes en grossistvirksomhed, men den har specialiseret sig i salg af mobiltelefoner, smartphones og tablets.

Endelig omfatter Fleggaard koncernens engrosdivision virksomheden ASWO, som sælger reservedele og tilbehør til radio/TV produkter og hårde hvidevarer i både Danmark, Norge og Sverige.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden