TV der bevæger dig

Responce: Reddernes formand udspreder løgnehistorier

Responce vil bemande ambulancer i Region Syddanmark med billige tyske reddere, har Reddernes Landsklubs formand fortalt sine medlemmer. Løgn, lyder det fra Responce.

I et nyhedsbrev til sine medlemmer fortæller Reddernes Landsklubs formand, Vagn Flink, at Responce har iværksat en rekrutteringskampagne, der skal tiltrække (billige) tyske reddere til Responces kommende stationer i Region Syddanmark.

Responce har sammen med hollandske BIOS vundet ambulancekørslen i Region Syddanmark over Falck.

Men:

- Responce kunne ikke drømme om at ansætte tyske reddere i den nuværende situation, siger Responces administrerende direktør, Michael Sørensen, ifølge Beredskabsinfo.

Responce har ganske vist i sommerens løb haft en annonce i det tyske blad ?Rettung?.

- Men formålet var at komme i kontakt med tyske ambulancereddere, som Falck tidligere har uddannet. Responce ønskede deres hjælp til at få besat et antal stillinger i Region Midtjylland, som vi i juli havde måttet opgive at få besat i Danmark. Men Responce har ikke søgt reddere til Region Syddanmark, siger Michael Sørensen.

- Det er utroligt, at Vagn Flink, som også er bestyrelsesmedlem i Falck, sender sådanne løgnehistorier ud. Indholdet er fordrejet og slet ikke sagligt. Vi kunne aldrig drømme om at ansætte tyske reddere til Region Syd, når vi i øjeblikket har 300 ansøgningerne liggende fra reddere i Region Syd, siger Michael Sørensen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden