TV der bevæger dig

Restauranter dyster i lokale råvarer

Arkivfoto.

Seks restauranter i Syd- og Sønderjylland dyster om at være bedst til at bruge lokale råvarer.

Local Cooking hedder dysten, hvor seks restauranter i Syd- og Sønderjyllands kæmper om at kreere den bedste ret med minimum 75 procent lokale råvarer.

Alle restauranterne skal bruge østers og fisk i deres forret - og krondyr som fundament i deres hovedret. Resten af råvarerne er op til de enkelte deltagere at sammensætte ud fra sæson, smag og kvalitet. I konkurrencen bliver der dog også lagt vægt på servering og præsentation af retterne. Konkurrencen løber torsdag aften fra 17.30 – 21.30.

Her kan du se, hvilke restauranter der deltager:

·         Den Røde Okse (Esbjerg)

·         Dyvig Badehotel (Nordborg)

 

·         Henne Mølle Å Badehotel (Henne)

·         Sand’s Restauration (Esbjerg)

 

·         Shackenborg Slotskro (Møgeltønder)

·         Sønderho Kro (Fanø)

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden