Jacob Holm sender afbud til landsholdet for at spare sig til semifinaler

En overbelastet albue er årsagen til, at Ribe-Esbjergs nybagte landsholdsspiller Jacob Holm må sende afbud til den samling, der begynder mandag.

Jacob Holm har de sidste par uger døjet med albuen, og da han ikke er 100 procent klar, har han valgt at melde fra til landsholdets samling, der begynder i dag i Hammerum.

Han håber, at albuen kan være helt klar til Ribe-Esbjergs første semifinalekamp mod Skjern Håndbold den 11. maj. Det oplyser Ribe-Esbjerg på sin hjemmeside.

Semifinalerne bliver nemlig et rent vestjysk lokalopgør mellem Ribe-Esbjerg og Skjern. Efter søndagens sidste puljekampe i pulje 1 i slutspillet ligger det nu fast, at modstanderen bliver Skjern Håndbold. Skjern tabte søndag til Aalborg Håndbold med 32-24, og dermed blev Skjern nummer 2 i pulje 1, mens Ribe-Esbjerg blev nummer 1 i pulje 2 og derfor møder Skjern.

Semifinalerne spilles efter denne plan:

Torsdag den 11. maj kl. 20.30 (udekamp) – vises på TV2 Sport

Søndag den 14. maj kl. 16.10 (hjemmekamp) – vises på TV2

Evt. onsdag den 17. maj kl. 20.30 (udekamp) – vises på TV2 Sport

Hjemmekampen spilles i Blue Water Dokken.

Semifinalerne spilles bedst af tre kampe, og derfor kan kampen den 17. maj blive aktuel. Når semifinalerne spilles bedst af tre, er det kun sejre og ikke antal mål, der har nogen betydning.