Ribe-Esbjerg ene om Final Four - KIF Kolding København kiksede

Pokalturneringens Final Four-stævne i februar bliver uden KIF Kolding København, der onsdag aften tabte 38-30 på udebane til Aalborg Håndbold. Dermed bliver Ribe-Esbjerg eneste lokale deltager.

KIF Kolding København kunne kun følge med Aalborg Håndbold i første halvleg, hvor KIF næsten indhentede en Aalborg-føring på seks mål. De seks mål var dog ikke nok for nordjyderne til at slå et ordentligt hul ned til KIF Kolding, der kun var bagud med 14-15 ved halvleg.

Fra anden halvlegs begyndelse skruede Aalborg dog op for tempoet, og efter fem minutter var Aalborgs forspring på fire mål ved stillingen 19-15.

KIF Kolding kunne derefter ikke længere true nordjyderne, der viste, hvorfor holdet er forsvarende danske mestre.

Bo Spellerberg førte an i gæsternes forsøg på at indhente mestrene - men på trods af syv scoringer lykkedes det ikke. Nederlaget blev 38-30.

Aalborg, TTH Holstebro, GOG og Ribe-Esbjerg er nu er klar til pokalturneringens Final 4, der spilles i februar.

Det er endnu uvist, hvilket af finaleholdene, der skal være vært for Final 4, men Aalborg kan ikke blive det, da afholdelsen af Dansk Melodi Grand Prix i Aalborg kommer i vejen for det. Ribe-Esbjerg arbejder på at få stævnet placeret i Blue Water Dokken i Esbjerg.