Ribe-Esbjerg får træner på fuld tid

Den tidligere Tvis-Holstebro og BSV-træner Claus Uhrenholt tiltræder øjeblikkeligt som fuldtidsansat cheftræner i Ribe-Esbjerg HH og er på plads inden det vigtige nedrykningsspil, der starter 16. marts.

Det er første gang, at Ribe-Esbjerg HH får en træner på fuld tid.

Claus Uhrenholt var i seks år fra 2006-12 cheftræner i Tvis-Holstebro, som han førte frem fra blød mellemvare til bl.a. to gange bronze og en pokaltitel. I sæsonen 2012-13 rykkede han til Bjerringbro-Silkeborg som assistenttræner, og hér blev han forfremmet til cheftræner i foråret 2013 ? en funktion, han blev opsagt fra i november.

Begge parter lægger vægt på, at der i Ribe-Esbjerg HH forestår et fortsat langt sejt træk i udviklingen af et hold baseret på dels spillere ude fra og dels udvikling af egne talenter.

- Ribe-Esbjerg har alle muligheder for at fastholde det stærke elitemiljø på ungdomssiden, så vi kan udvikle ligaholdet med inspiration ude fra og talentudvikling nede fra. Vi er enige om, at en talent-opbygning tager tid, og at vi tilstræber at bygge ovenpå fra sæson til sæson, siger Claus Uhrenholt.

Ribe-Esbjergs sportschef Sune Agerschou glæder sig over, at klubben nu får en erfaren træner med mange års ligaerfaring i topklubber og international erfaring.

Nick Rasmussen stoppede mandag som cheftræner i Ribe-Esbjerg HH med øjeblikkelig virkning. Dårlig kemi mellem træner og spillere plus dårlige resultater angives som grund.