Ribe-Esbjerg fik håndbold-lussing

Ribe-Esbjergs håndboldherrer tabte søndag aften klart mod topholdet BSV. 28-17 endte opgøret.

Ribe-Esbjerg har ikke just fået nogen drømmestart på den nye sæson i håndboldligaen. Det er indtil videre i sæsonen kun blevet til en sejr, en uafgjort og derudover lutter nederlag.

Søndag blev det så til endnu et nederlag, da Ribe-Esbjergs håndboldherrer gæstede Bjerringbro-Silkeborg Voel (BSV).

Allerede efter tyve minutter, så det meget svært ud for de vestjyske gæster, da BSV reelt set var løbet fra dem. Stillingen var her 10-4, og frem mod pausen bevarede BSV momentum. 14-9 var stillingen ved pausen.

Det skulle dog blive meget værre efter pausen. Ribe-Esbjerg hang længere og længere bagefter, og BSV øgede forspringet til 22-13, inden kampen endte 28-17.

Ribe-Esbjergs sæsonstart er blevet ødelagt af skader på flere bærende profiler. Holdet må derfor nøjes med en foreløig 12. plads.