Ribe-Esbjerg henter veteranmålmand

Ribe-Esbjerg HH henter den tidligere landsholdsmålmand og nuværende 1. målmand i BSV Silkeborg, Søren Rasmussen. Han skifter næste sommer til den vestjyske klub.

Ribe-Esbjerg HH har indgået en to-årig aftale med Søren Rasmussen med start 1. juli næste år. Det offentliggjorde klubben umidelbart før onsdagens hjemmekamp mod Århus Håndbold.

I de fire seneste sæsoner har den nu 41-årige målmand vogtet målet i Bjerringbro-Silkeborg.
- Søren Rasmussen har i de senere år konstant været mellem de tre bedste målmænd i håndboldligaen - og er pt. nr. 1 i ligaen med en redningsprocent på hele 44 efter de første seks spillerunder. Med hans dygtighed og erfaring og fortsatte sult efter at spille håndbold er der ingen tvivl om, at det bliver en kraftig forstærkning af truppen, at vi kan indlemme en spiller som ham. Med en fremtidig målmandsduo med Søren Rasmussen og Tim Winkler er vi måske det hold, der kan præsentere det bedste målmandsteam i ligaen, siger Sune Agerschou, formand for eliteudvalget i Ribe-Esbjerg i en pressemeddelelse.

Foruden DM-titlen med Bjerringbro-Silkeborg er Champions League-guld med Flensburg-Handewitt, VM-sølv med det danske landshold og en DM-titel med AaB Håndbold de største resultater i Søren Rasmussens karriere.
- Ribe-Esbjerg HH har gang i et meget spændende projekt og meget tyder på, at de i næste sæson bygger endnu et lag på. Målet er at komme helt til tops. Det vil jeg gerne bidrage til. Min lyst og motivation til at spille på allerøverste niveau og forhåbentligt spille med om medaljer og titler er stadig stor, siger Søren Rasmussen om det kommende klubskifte.

 Ribe-Esbjerg tabte onsdagens kamp til Århus Håndbold med 26-24.