Ribe-Esbjerg kunne ikke stoppe overmagten

Ribe-Esbjerg kommer ikke i finalen. I den anden semifinale vandt Skjern sikkert 31-26 over vestjyderne.

Omkring 10.000 tilskuere overværede de to store sportskampe med få hundrede meters afstand. Begge kampe blev spillet på samme tid.

I det første opgør  i håndboldligaen sikrede Skjern sig først sejren i de sidste minutter. I dagens returopgør blev grunden lagt tidligt. Ved pausen var Ribe-Esbjerg bagud med seks mål.

Efter pausen fik hjemmeholdet kontakt med Skjern, men de trak fra til sidst til slutresultatet.

Begge keepere leverede gode redninger i indledningen, hvor gæsterne efter ti minutter var foran 4-3.

Hjemmeholdet var udfordret, og Morten Balling og Bjarte Myrhol sørgede for en seksmålsføring på 16-10.

Ribe-Esbjergs defensiv var ikke på højde med niveauet i det første opgør, og derfor kunne Skjern gå til pause foran 18-12.

Billedet var det samme efter pausen, hvor Skjern holdt forspringet de første ti minutter.

To scoringer af Jacob Holm i træk og en af Rasmus Bertelsen bragte Ribe-Esbjerg på 18-21, og da Lukas Karlsson reducerede til 19-21 efter 43 minutter, var kampen åben ligesom i den første semifinale.

Syv minutter skulle der gå, før Skjern igen scorede, da Bjarke Christensen øgede til 22-19.

Ribe-Esbjerg forsøgte at få kontakt og var flere gange lige ved, men Skjern tog hver gang fra, og da gæsterne førte med fire mål med fem minutter igen, var det for vanskeligt på dagen for Ribe-Esbjerg at skabe spænding.