Ribe-Esbjerg måtte nøjes et enkelt point i hektisk afslutning

En hektisk afslutning torsdag aften betød, at Ribe-Esbjerg måtte nøjes med uafgjort 27-27 på udebane mod Nordsjælland Håndbold. Nordsjælland Håndbold udlignede i kampens sidste sekund.

En hektisk afslutning torsdag aften betød, at Ribe-Esbjerg måtte nøjes med uafgjort 27-27 mod Nordsjælland Håndbold. 

Nordsjælland Håndbold udlignede i kampens sidste sekund, efter at Rasmus Nielsen havde bragt Ribe-Esbjerg HH foran på et straffekast blot 20 sekunder før slutfløjtet.

Pointet betyder, at Nordsjælland holder sig foran Ribe-Esbjerg i tabellen, hvor sjællænderne ligger nummer 10 med syv point, mens Ribe-Esbjerg ligger en placering lavere med seks point.

- Vi har jo chancerne til sidst, men det er nok lidt vores sæson p.t., at vi taber hovedet nogle gange til sidst. Jeg synes ellers, vi kæmper rigtig godt og kommer tilbage. Vi er bagud meget af kampen, men det er bare uheldigt det her. Vi er jo i bundstriden efterhånden Det er sådan, det er lige nu. Vi må kæmpe os op fra det, sagde Ribe-Esbjergs Rasmus Nielsen efter kampen til TV 2 Sport.

Tre lokale hold i bunden

Tre lokale hold hænger nu fast i bunden af ligaen. Ribe-Esbjerg indtager 11.-pladsen med seks points for 10 kampe, mens Sønderjyske er nr. 12 med fem points for 9 kampe. TM Tønder er igen dumpet ned på sidstepladsen med tre points for 9 kampe, da Skanderborg Håndbold torsdag aften overraskende slog de forsvarende danske mestre Aalborg Håndbold.