Rikke har lavet hundebørnehave i sin frisørsalon

Normalt forholder Rikke Maj Lindholm sig kun til hårlokker, saks og shampoo, når hun står i sin frisørsalon i Kolding. Men for tiden har hun seks små, men meget krævende kunder i butikken.

I begyndelsen af december fødte Rikke Maj Lindholms 3,5 år gamle engelske bulldog et kuld hvalpe. Men fødslen gik ikke som forventet, og hvalpene måtte tages ved kejsersnit. Få dage efter døde tæven af inde blødninger.

Rikke Maj Lindholm var målsat på at hvalpene skulle overleve, selvom de mistede deres mor. Derfor ligger der lige nu seks små hvalpe i en kurv på gulvet i hendes frisørsalon. Det fortæller Lokalavisen Kolding.

- Jeg fik at vide, at oddsene for at de ville overleve var små. Det har de jo så gjort alligevel, men det har også været mega hårdt arbejde, fortæller Rikke Maj Lindholm til TV SYD.

Hvalpene kræver pleje og kærlighed døgnet rundt, så i dagtimerne kan hun passe hvalpene imellem sine kunder, når de hver fjerde time skal have mad. Om natten bor de hjemme i Rikke Maj Lindholm og kærstens lejlighed.

Kuldet består af fire piger og to drenge. De har lige fået øjne og er begyndt at bevæge sig meget rundt.

Rikke Maj Lindholm regner med at finde nye hjem til hundehvalpene, når de er gamle nok til at klare sig selv. Hun satser dog på at beholde en af tæverne selv. 

- Det bliver svært at skille sig af med dem. Jeg har jo et helt unikt forhold til det her kuld sammenlignet med de andre kuld, jeg har haft, siger hun til TV SYD.