Røvede mobiler for 150.000 kr.

Fire spansktalende mænd fik mobiltelefoner for op mod 150.000 kr. med sig, da de tirsdag eftermiddag begik røveri mod en tele-butik i Vejle.

Røveriet skete i Telenor-butikken i det tomme kontor-kompleks på Horsensvej i Vejle. Fire mænd - formentlig spansktalende - indfandt sig i butikken ved 16-tiden tirsdag. De spurgte om forskellige typer abonnement og forhørte sig om forskellige telefoner.

På det tidspunkt var der flere kunder i butikken. De fire mænd, som talte spansk eller portugisisk indbyrdes, forlod forretningen. Men de vendte tilbage, da de andre kunder var væk kl. ca. 16.45.

29 iPhone

En 45-årig ekspedient blev tvunget ned på gulvet og bundet med en ledning om arme og hals. Han fik frataget sit medarbejderkort - og den ene af røverne gik ind i butikkens lager. Her blev taget 29 iPhone-telefoner, to Samsung Note, en HTC og en Samsung Galaxy. Telefonerne her en udsalgspris på op mod 150.000 kr. oplyser Sydøstjyllands Politi torsdag formiddag.

Politiet efterlyser vidner, som har set røverne forlade butikken.

- Et vidne har set fire mænd ved en bil mellem adressen Horsensvej 72 og Jægervænget (ved Shell-tanken) en halv time før røveriet. Noget tyder på, at de har været i området en times tid. Derfor må der være andre, som har set dem, siger vicepolitiinspektør Carsten Thostrup, Vejle.

Set ved hvid bil

Vidnet så de fire mænd ved en hvid bil af ældre årgang med en karakteristisk firkantet bagende. Mændene beskrives som mørkhårdede.

Andre vidner har betegnet røverne som sydamerikansk udseende med pjusket hår og skægstubbe. De var ca. 170 cm høje og deres fremtoning beskrives som "sjusket".