Røver truede med kniv

Politiet efterforsker et røveri ved 21-tiden mandag aften, hvor en maskeret mand truede personalet i Kiwi Mini Pris på Prangervej i Fredericia til at udlevere penge.

- Vi har travlt med at afhøre og lede efter video-overvågning på stedet - og i Købmagergade, hvor røverne har skiftet bil, siger vicepolitikommissær Finn Ellesgaard Nielsen, Fredericia.

Noget af det, som politiet specielt er interesseret i, er om der har været en medgerningsmand eller ej.

Skiftede tøj

Den maskerede røver indfandt sig i supermarkedet ved 21-tiden. Han beskrives som en ung mand, almindelig af bygning, ca. 170-180 cm høj.

Han var iført grå jogging-bukser og en gul hættetrøje med tykke blå striber på begge ærmer. Selve hætten var blå. Røveren bar kondisko.

Han flygtede fra stedet i en rød bil, som 13 minutter senere blev lokaliseret i Købmagergade i den indre by. Her kunne politiet se, at røveren har skiftet køretøj. Det var en sort Peugeot 206, men politiet ved ikke, hvilken retning røveren er forsvundet i.

Fredericia oplevede omkring årsskiftet flere lignende røverier.

- Her er der fundet mulig gerningsmænd, og de sidder stadig varetægtsfængslet, fortæller Finn Ellesgaard Nielsen til TV SYD.