Røver truede sig til kontanter i Bylderup-Bov

Omkring klokken 19 torsdag aften slap en gerningsmand afsted med et kontant udbytte fra en købmandsforretning i Bylderup-Bov, efter at have truet personalet med hvad der lignede en pistol. Politiet beder offentligheden om hjælp, men advarer mod den potentielt farlige gerningsmand.

Klokken 19.13 torsdag aften får politiet en anmeldelse fra en købmandsforretning i Bylderup-Bov. En gerningsmand har med hvad der lignede en pistol truet sig til at få udbetalt et kontantbeløb fra forretningen.

- Han lægger udbyttet i en blå rygsæk og flygter vestpå mod Lendemark, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, til TV SYD.

Ud over den blå rygsæk beskriver politiet gerningsmanden som:

- 50-55 år

- 170 cm høj

- kraftig af bygning

- iført camouflagejakke, mørke bukser og mørk tophue

Der var to ansatte i butikken, da røveriet fandt sted. De er ifølge politiet meget rystede.

- Det er rigtig synd for dem, at de skal opleve sådan noget her. Vi håber, vi snart finder gerningsmanden, så de har en chance for at sove roligt i nat, siger Erik Lindholdt.

Politiet er til stede i området, og håber at de kan finde manden. Men de vil også gerne have hjælp.

- Vi vil naturligvis gerne høre fra offentligheden, hvis der er nogen, der har oplysninger. Men man skal passe på og ikke konfrontere manden, da han måske har en pistol, så hold ham under observation og kontakt politiet, siger Erik Lindholdt.

Politiet kan kontaktes på 1-1-4.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.