TV der bevæger dig

Røvere gik forkert: Nøgen mand truet

Foto: Google Street View

En 25-årig mand var på vej i bad, da to mænd onsdag aften sparkede døren op og truede ham med en pistol. Men røverne var gået ind i den forkerte lejlighed i Horsens.

Det kom frem under st grundlovsforhør i Horsens torsdag eftermiddag. En 26-årig mand og en 51-årig mand blev fængslet i fire uger, sigtet for hjemmerøveri. En 34-årig mand, som ikke var med inde i lejligheden, blev løsladt, dog kun til afsoning af en reststraf fra en tidligere sag. Alle tre anholdte er fra Vejle.

Den 26-årig forklarede, at han tog til Horsens med den 51-årige for at hente narko hos en pusher, der angiveligt skyldte ham heroin, skriver hsfo.dk

De blev hentet af den tredje mand på banegården og vist hen til den lejlighed i Frederiksgade, hvor pusheren skulle bo. Men det var den forkerte lejlighed. Så den 25-årige beboer, som var nøgen fordi han skulle i bad, havde ingen narko.

I stedet blev han truet til at udlevere to bærbare computere og en tablet, som den 26-årige tilbød at betale 1500 kr. for. Den 25-årig beboer protesterede ikke, skriver hsfo.dk.

Artiklen fra hsfo.dk

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden