Røvere gik forkert: Nøgen mand truet

En 25-årig mand var på vej i bad, da to mænd onsdag aften sparkede døren op og truede ham med en pistol. Men røverne var gået ind i den forkerte lejlighed i Horsens.

Det kom frem under st grundlovsforhør i Horsens torsdag eftermiddag. En 26-årig mand og en 51-årig mand blev fængslet i fire uger, sigtet for hjemmerøveri. En 34-årig mand, som ikke var med inde i lejligheden, blev løsladt, dog kun til afsoning af en reststraf fra en tidligere sag. Alle tre anholdte er fra Vejle.

Den 26-årig forklarede, at han tog til Horsens med den 51-årige for at hente narko hos en pusher, der angiveligt skyldte ham heroin, skriver hsfo.dk

De blev hentet af den tredje mand på banegården og vist hen til den lejlighed i Frederiksgade, hvor pusheren skulle bo. Men det var den forkerte lejlighed. Så den 25-årige beboer, som var nøgen fordi han skulle i bad, havde ingen narko.

I stedet blev han truet til at udlevere to bærbare computere og en tablet, som den 26-årige tilbød at betale 1500 kr. for. Den 25-årig beboer protesterede ikke, skriver hsfo.dk.

Artiklen fra hsfo.dk