Røveri mod Spar i Jerlev

Lørdag aften stormede tre bevæbnede mænd en Spar købmand i Jerlev nær Vejle. Byttet var 20.000 kroner.

- Du bliver skudt, hvis du ikke bliver stående.

Sådan sagde den ene af tre bevæbnede mænd til en kvindelig ekspedient, da de lørdag aften stormede en Spar i Jerlev i Jylland.

Bevæbnet med en pistol og to knive truede mændene sig til 20.000 kroner og et ukendt antal skrabelodder, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Røveriet skete klokken 18.13 mod Spar på Vildstrupvej 1 i Jerlev. Sydøstjyllands Politi kan ikke bekræfte beløbet eller skrabelodderne, men efterlyser nu de tre mænd.

- De kommer ind og passer en kvindelig ekspedient op. De truer hende med, at hun bliver skudt, hvis hun ikke bliver stående. De kører derfra i retning mod Vejle, siger vagtchef Martin Rasmussen til Ritzau.

 - Der er set en bil i en grusgrav 400 meter fra stedet, men det er ikke sikkert, at bilen har været brugt ved røveriet, fortæller vagtchefen.

Den ene mand var iført blå hættetrøje, sorte bukser og sølvsko. Han bar en kokkekniv.

Den anden mand var iført sort hættetrøje med et tryk af en sko på trøjen, sorte bukser og sorte sko med en hvid sål. Manden bar en pistol under røveriet.

Den sidste mand havde en sort og orange dolk og var iført en sort hættetrøje med hvid skrift, hvor der stod "Mamma Zaid".

Politiet vil nu se nærmere på købmandens overvågningskamera for at identificere gerningsmændene.