TV der bevæger dig

Rotte angreb spædbarn i barnevogn

Rotte angreb barn på tre måneder i barnevogn. (Colourbox) Foto: Anja Robanke

Et spædbarn på tre måneder er blevet angrebet af en rotte, mens hun lå og sov i en barnevogn i Aabenraa Kommune, skriver tv2.dk.

Rotten angreb fredag den lille pige, som skulle døbes søndag. Rotten kravlede op i barnevognen, der ikke var forsynet med et net.

Pigen fik ifølge tv2.dk's oplysninger blodige skrammer ved næsen og en hævet overlæbe. Hun blev efterfølgende tilset af en læge og fik en stivkrampevaccination og antibiotika.

Søger varme

Rentokil, der står for rottebekæmpelsen i Aabenraa Kommune, bekræfter over for tv2.dk, at man har modtaget en anmeldelse om sagen klokken 08.53 fredag morgen, hvor en famile har anmeldt, at en rotte er kommet ind i barnevognen og har skadet barnets ansigt.

Teknisk chef hos Rentokil, Claus Schultz, siger til tv2.dk, at rotterne søger ly for kulden.

- Når de så opdager et godt sted som f.eks. en barnevogn, så kravler de derop. Hvis der så ligger et barn i vognen som bevæger sig, bliver rotten bange og kan kradse eller bide, siger Claus Schultz.

Han fortæller, at det ikke er første gang, at et spædbarn i en barnevogn bliver angrebet af en rotte. Sidste gang var i 2010 hvor et spædbarn blev bidt i ansigtet i København.

Læs hele historien på tv2.dk

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden