TV der bevæger dig

Laurids Rudebeck døde i sit hjem

Laurids Rudebeck døde tilsyneladende af et hjertetilfælde, da han tirsdag faldt om i sit hjem. Billedet her er fra dengang han stadig var hos Tønder Politi.

Laurids Rudebeck faldt pludselig om i sit hjem uden forudgående sygdom, og han arbejdede helt normalt i løbet af dagen.

Borgmester i Tønder, Laurids Rudebeck er tilsyneladende død af et hjertetilfælde. I en pressemeddelelse skriver Tønder Kommune at Laurids Rudebeck pludselig faldt om i sit hjem efter at have arbejdet helt normalt i løbet af dagen.

Laurids Rudebeck var ellers tilsyneladende ved godt helbred. Han havde ingen forudgående sygdom og han var kendt som en aktiv idrætsmand, der gerne tog sig en løbetur.

Personligt vil jeg især huske Laurids Rudebeck for hans optimisme og positive indstilling. Jeg vil også mindes hans ukuelighed og store mod som politisk leder udtaler Kommunaldirektør Klaus Liestmann i Tønder Kommunes pressemeddelelse.

Han hylder Laurids Rudebeck for at være engageret, initiativrig og for at arbejde utrætteligt for Tønder Kommunes udvikling. Samtidig fremhæver Kommunaldirektøren Laurids Rudebeck som et venligt og behageligt menneske, der altid lagde vægt på at optræde med ordentlighed og respekt overfor andre mennesker.

Til sidst sender kommunaldirektør Klaus Liestmann tanker til Laurids Rudebecks familie.

- Mine tanker og dybeste medfølelse går i denne svære stund til den nærmeste familie, hustruen Lene, børnene Thor og Neel og barnebarnet Helen, moren Grethe og søsteren Leni, der alle så uventet er blevet ramt af dyb sorg, siger Klaus Liestmann i pressemeddelelsen.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden