TV der bevæger dig

Russer kørte på motorvej på skateboard

Forbløffede trafikanter på motorvejen kontaktede ved 20-tiden Syd- og Sønderjyllands Politi og fortalte om, at en ung mand kørte på motorvejen med retning mod grænsen - på skateboard. Foto: Ritzau Scanpix

Både politi og trafikanter gjorde onsdag aften store øjne, da de så en ung mand på skateboard suse afsted på motorvej E45 ved Rødekro.

De forbløffede trafikanter på motorvejen kontaktede ved 20-tiden Syd- og Sønderjyllands Politi og fortalte om, at en ung mand kørte på motorvejen med retning mod grænsen - på skateboard.

- Den var god nok. Da vores folk nåede frem, fik de standset den unge skateboarder, som viste sig at være russer. Han blev venligt vejledt om de danske færdselsregler og kørt til den næste afkørsel ved Rødekro, fortæller vagtchef Ivan Gohr Jensen, Syd- og Sønderjyllands Politi, torsdag morgen til TV SYD.

Der er af og til cyklister, knallerter og andre køretøjer, der forvilder sig ind på motorvejene - men den russiske mands valg af transportmiddel er helt usædvanlig.

- Jeg mindes ikke at have hørt om noget lignende tidligere. Måske var den russiske skateboarder på vej hjem til fodbold-VM - men det melder mine kollegers rapport ikke noget om, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen med smil i stemmen.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden