Sønderjyske forstærker sig med islandsk kriger

Baldur Sigurdsson tiltræder i Sønderjyske efter nytår og kan spille i forsvaret eller på midtbanen.

Superligaklubben Sønderjyske har skaffet sig forstærkning til forårssæsonen i form af den 29-årige islænding Baldur Sigurdsson, der starter i klubben efter nytår.

Sigurdsson har været på besøg i Haderslev for at vise sig frem, og sønderjyderne kunne lide, hvad de så.

- Baldur Sigurdsson har været til prøvetræning hos os, hvor han efterlod et rigtigt godt og solidt indtryk. Han kan spille flere positioner i det centrale forsvar og på den centrale midtbane, siger sportschef Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse.

Sønderjyske har gennem årene haft glæde af en række islandske spillere, som man kalder "krigere" og mener er gjort af en særligt stof.

- Han lever til fulde op til den generelle opfattelse af de islandske fodboldspillere. Han kommer til Sønderjyske med en jernvilje, dedikeret indsats og 100 procent professionalisme.

Kontrakten gælder foreløbig et år med option på forlængelse til sommeren 2017.

 

Fakta: Baldur Sigurdsson

Nationalitet: Island
Alder: 29 år (24.04. 1985)
Højde: 186 cm.
Position: Centralt forsvar/midtbane
Tidligere klubber: Völsungur, Keflavik, Bryne FK (N), KR Reykjavik
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.