Søren Pind besøger Padborg

Justitsminister Søren Pind (V) er sent torsdag eftermiddag i Padborg, hvor han besøger Frøslev-Padborg Skole, hvor mere end 400 flygtninge har været indkvarteret, ligesom han mødes med politiets Udlændingekontrolafdeling i Padborg.

Det var et tomt opsamlingscenter på Frøslev-Padborg Skole, som Søren Pind fik at se, da flygtningene tidligere på dagen ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi var søgt mod stationen og taget toget videre mod København.

Justitsministeren fik dog lejlighed til at møde de mange hjælpere på opsamlingsstedet, ligesom han på politiets Udlændingekontrolafdeling talte med en række af de politifolk, der har været med at til håndtere de mange hundrede flygtninge, der har passeret Padborg siden søndag.

Syd- og Sønderjyllands Politi arbejder lige nu også på at opgøre, hvor mange flygtninge, der har passeret den dansk-tyske landegrænse siden søndag - og hvor mange, der henholdsvis har søgt asyl, rejst videre eller er sendt tilbage til Tyskland.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.