TV der bevæger dig

Så kan banearbejderne holde lidt fri?

TV SYD sendte fredag direkte fra det nye dobbeltspor - kort før strækningen blev lukket.

Banedanmark foto af sporarbejder.

Kæmpemaskiner har justeret sporet omkring Vamdrup.

1 af 3

Kl. fire mandag morgen blev strækningen mellem Vamdrup og Vojens åbnet for tog igen. Og efter en hektisk weekend kan bane-arbejder holde nogle fortjente fridage.

Mellem Vamdrup og Vojens har der siden fredag været arbejdet med spor-justering og opsætning af strøm-portaler på det nye dobbeltspor, som skal tages i brug om få måneder.

Over hele landet, men specielt på Fyn, har sporarbejder giver gener for de rejsende. På Fyn har strækningen fra Odense til Fredericia været totalspærret i 56 timer for at nå så meget som muligt i mini-ferien omkring Kr. Himmelfartsdag.

- Togene kom tilbage på sporet planmæssigt på Østfyn klokken 5 søndag morgen og klokken 9 på Vestfyn - fire timer senere end planlagt, fortæller trafikdirektør Peter Svendsen, Banedanmark. I løbet af dagen har en signalfejl desværre givet forsinkelser i togtrafikken over Fyn.

Trængslerne på Fyn fortsætter i øvrigt hen over sommerferien, hvor sporet mellem Odense og Fredericia skal gennemgå en omfattende renovering.

- På strækningen kører der færre, men længere tog i dét ene spor, mens vi arbejder i det andet i henhold til den særkøreplan, der tidligere er annonceret, noterer trafikdirektøren.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden