TV der bevæger dig

Søg og du skal finde

02:16

Foto: Martin Andersen

1 af 2

Ny uddannelse i Kolding skal sørge for, at firmaer bliver mere synlige via de mange digitale søgemaskiner på internettet.

I junglen fuld af uddannelser er der nu kommet endnu en. Det er en uddannelse i "søgemaskineoptimering på videregående niveau". Kort: En SEO-uddannelse.

Ideen bag den nye uddannelse på IBA Erhvervsakademi Kolding er at lære, hvordan firmaerne bliver mest muligt synlig på alverdens digitale søgemaskiner. For eksempel på Google. Det gælder altså om, at blive fundet hurtigt og nemt, når folk søger på noget af det, som firmaet kan levere.

Blandt det første hold af studerende der tæller blandt andre webudviklere og selvstændige erhvervsdrivende, er målene med uddannelsen klare.

Det er OnlinePartners, der er gået sammen med IBA Erhvervsakademi Kolding om at skabe landets første statsgodkendte uddannelse i søgemaskineoptimering.

En uddannelse i søgemaskineoptimering; sidder man så bare og googler hele dagen? Hør hvad studerende Jette Trillingsgaard og chefkonsulent på IBA Erhvervsakademi Kolding, Mette Will, siger til det. (Varighed: 0.52 min.)

Læs hele pressemeddelelsen om SEO-uddannelsen: 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden