Så er der igen uro i Haderslev: Unge i kæmpe skænderi

Omkring klokken 01.00 natten til fredag fik politiet fik en anmeldelse om at op mod 50 unge skabte uro i Haderslev. Da politiets patrulje ankom var der omkring 15-20 unge tilstede.

En del borgere i Haderslev er nok blevet vækket af den uro og ballade, der har været i byen natten til fredag.

quote

Vi har en fornemmelse af, det er gamle stridigheder de mødes og skændes om, og det går desværre ikke stille for sig. De råber meget og løber rundt og skubber til hinanden, men når vi så har fat i dem, vil de ikke anmelde hinanden for vold

Nikolaj Hølmkjær, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

To grupper unge mellem 16 - 20 år har i løbet af natten haft flere sammenstød, og ifølge politiet været meget larmende.

- De kan helt sikkert ikke lide hinanden, siger vagtchef Nikolaj Hølmkjær, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Omkring klokken 01.00 fik politiet fik en anmeldelse om at op mod 50 unge skabte uro i indre by. Da politiets patrulje kom til midtbyen var der omkring 15-20 unge tilstede. 

- Vi har en fornemmelse af, det er gamle stridigheder, de mødes og skændes om, og det går desværre ikke stille for sig. De råber meget og løber rundt og slås også, men når vi så har fat i dem, vil de ikke anmelde hinanden for vold, fortæller vagtchefen. 

Senest har Haderslev Kommune 1. august ansat en hotspotchef, der skal være med at styre indsaten og forebyggelse af kriminalitet blandt de unge, og byrådet har i juni afsat halvanden million kroner til den indsats i 2017.

Der er ingen anholdte efter nattens uro.